Το σωματείο μας

Το Δ.Σ. του σωματείου Ελληνική γονιμότητα Magna Mater
Πρόεδρος - Τζεφεράκου Περσα
Αντιπρόεδρος - Κλιματσάκη Χρυσαφία
Γραμματέας - Γιώτη Αφροδίτη
Ταμίας - Μπράμου Αθανασία 
Μέλος - Κάχρη Ειρήνη  

Ελάτε να δημιουργήσουμε χαμόγελα!

Το σωματείο Ελληνική γονιμότητα  Magna Mater έχει σκοπό να βοηθήσει, να αγκαλιάσει τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας τόσο στο τομέα της ενημέρωσης για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγής όσο και της ψυχολογικής υποστήριξης από ειδικούς ψυχολόγους.

Αλληλεγγύη - Μέριμνα
Σε τακτά χρονικά διασττήματα κάνουμε συναντήσεις με εξειδικευμένους γιατρούς ώστε να ενημερωθούν τα μέλη μας σχετικά με το πρόβλημά τους Εκεί δίνεται παράλληλα η ευκαιρία στα ζευγάρια να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπει κανείς την αλληλεγγύη που υπάρχει, την μεγάλη βοήθεια και το κουράγιο που δίνετε σε όσους προσπαθούν.

Ευαισθητοποίηση
Ευαισθητοποίηση είναι απαραίτητη προκειμένου να σπάσει η προκατάληψη που υπάρχει στη χώρα μας και είναι μεγάλη.
Ενώ η υπογονιμότητα σήμερα μπορεί να αντιμετωπιστεί, πολλά ξευγάρια δεν τολμούν καν να μιλήσουν ούτε στο στενό οικογενιακό περιβάλλον.
Είμαστε 300.000 ξευγάρια ας ενωθούμε όλοι μαζί να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη.

Κόστος
Το κόστος είναι δυσβάσταχτο για πολλά ζευγάρια γι'αυτό πρέπει να ευαισθητοποιήσουμε την πολιτεία ώστε να μας βοηθησει ουσιαστικά καλύπτοντας όλο το κόστος όπως συμβαίνει σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης.
Να ενωθούμε λοιπόν όλοι μαζί στο Σωματείο Ελληνική γονιμότητα  Magna Mater να έχουμε ισχυρό λόγο προς κ΄θε υπεύθυνο και να μας δωθεί η δυνατότητα να δημιουργήσουμε οικογένειες και το παιδί να μην γίνει προνόμιο πλουσίων!

Η υπογονιμότητα δεν είναι ντροπή...
Είναι μια ιδιοτροπία της φύσης που έχει λύση!
Οι τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής έχουν ποσοστό επιτυχίας που κυμαίνονται 25-30% ανα κύκλο θεραπείας και τα οποία είναι ανάλογα με τα ποσοστά ενός γόνιμου ζευγαριού.
Έτσι με ισχυρή φωνή το Σωματείο Ελληνική γονιμότητα Magna Mater σπάει την προκατάληψη και θέλω και μπορώ να κάνω παιδί.

a site by Grecian.net