Δραστηριότητες

Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορες συνεντεύξεις που έχει δώσει το σωματείο μας στα ΜΜΕ, χρονολογικό κατάλογο με τις δραστηριότητές μας καθώς επίσης και ενημερωτικές εκπομπές στις οποίες έχουμε συμμετάσχει.

Παρακάτω είναι επιλεγμένα video τηλεοπτικών εκπομπών που περιέχουν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ενημέρωσή σας πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις της ΙΥΑ.

Το κανάλι μας στο Youtube

"Ελένη" - Alpha TV
02/11/2011

Το δεύτερο τμήμα της εκπομπής "Ελένη" με την Ελένη Μενεγάκη στον τηλεοπτικού σταθμό Alpha TV, με τη συνέντευξη του γιατρού Κωνσταντίνου Πάντου και της προέδρου του σωματείου Πέρσας Τζεφεράκου.

 Διάρκεια: 17 λεπτά

"Ελένη" - Alpha TV
02/11/2011

Από την εκπομπή "Ελένη" με την Ελένη Μενεγάκη στον τηλεοπτικού σταθμό Alpha TV, η συνέντευξη της προέδρου του σωματείου Πέρσας Τζεφεράκου.

 Διάρκεια: 28 λεπτά

"Υγεία" - Νέα Τηλεόραση
26/10/2011

Από την εκπομπή "Υγεία" με τη Μαρία Βούλγαρη στον τηλεοπτικού σταθμό Νέα Τηλεόραση με συμμετοχή της προέδρου του σωματείου Πέρσας Τζεφεράκου.

 Διάρκεια: 1 ώρα

"Μεσημεριανό Express" - Alter
25/05/2010

Από την εκπομπή "Μεσημεριανό Express" του τηλεοπτικού σταθμού Alter η συνέντευξη της προέδρου του σωματείου Πέρσας Τζεφεράκου στην κυρία Μάρα Χαρμαντά στα πλαίσια ρεπορτάζ για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

 Διάρκεια: 8 λεπτά

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
Το σωματείο μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα  στο ξενοδοχείο President με παρουσία των μελών του και καλεσμένων από το χώρο της ΙΥΑ.
«Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω»
1 Οκτωβρίου 2008

Απο την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" της 1ης Οκτωβρίου 2008

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εύη Σαλτού
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ 1984 και κατάφερε να κάνει παιδιά το 2004. Η κ. Πέρσα Τζεφεράκου, έπειτα από 20 αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, απέκτησε δίδυμα αγοράκια στην 21η της προσπάθεια.

«Μία εξωμήτρια εγκυμοσύνη, έναν μήνα μετά τον γάμο μου, ήταν αρκετή για να καταλάβω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί με δικές μου σάλπιγγες και θα χρειαζόμουν βοήθεια», λέει η κ. Τζεφεράκου. Η εξωσωματική γονιμοποίηση όμως στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 ήταν άγνωστη λέξη για την Ελλάδα. Το 1986 ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που δοκίμασαν την τύχη τους στη πρωτοποριακή τότε ιατρική μέθοδο. «Η τύχη δεν μου χαμογέλασε την πρώτη φορά. Γι΄ αυτό συνέχισα τις προσπάθειες. Το πάλεψα πολύ αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν απογοητευόμουν όταν έπειτα από κάθε εξωσωματική το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Όταν όμως και η 15η προσπάθεια ήταν χωρίς αποτέλεσμα, είπα δεν μπορώ- σκέφτηκα να τα παρατήσω. Έλεγα ότι τελικά δεν με θέλει. Παράλληλα έβλεπα και την οικονομική πλευρά: 500.000 δραχμές πριν από 15 χρόνια για μία εξωσωματική ήταν πολλά, τη στιγμή που οι μισθοί κυμαίνονταν γύρω στις 100.000 δραχμές», θυμάται.

Τόσο η οικογένεια όσο και το σωματείο Μagna Μater, το οποίο βοηθά ζευγάρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας, ήταν αυτοί που την ενθάρρυναν να συνεχίσει. Στις 19 Ιουλίου 2004, είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα, όταν έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια. «Έπειτα από αυτή την 20χρονη εμπειρία μου στο θέμα της εξωσωματικής αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με το σωματείο και σήμερα είμαι η πρόεδρος. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα ζευγάρια που βρίσκονται σε μία τέτοια κατάσταση, στηρίζοντάς τα ψυχολογικά»

Γιορτή Γονιμότητας
15/06/2008
Στιγμιότυπα απο τη γιορτή γονιμότητας του Γένεσις Αθηνών με συμμετοχή του σωματείου γονιμότητας Magna Mater.
"Μπορώ" - Star Channel
06/05/2008

Από την εκπομπή "Μπορώ" του τηλεοπτικού σταθμού Star.

 Διάρκεια: 1 ώρα και 33 λεπτά

Δελτίο Ειδήσεων ALTER
05/03/2007

Από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.

Διάρκεια: 13 λεπτά

Weekend

Από την εκπομπή Weekend του τηλεοπτικού σταθμού NET.

Διάρκεια: 38 λεπτά

a site by Grecian.net