Προσθήκη άρθρου
3/12/2008

 

Προσθέσαμε τη συνέντευξη της κας Τζεφεράκου στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" της 1ης Οκτωβρίου 2008 με τίτλο «Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω».

Προσθήκες
12/10/2008
Προσθήκες
13/07/2008
Προσθήκη άρθρων
06 Ιουνίου 2007

Προσθέσαμε νέα άθρα στην κατηγορία "Άρθρα ΜΜΕ". Συγκεκριμένα τα άρθρα Παράταση Γονιμότητας, Ο Γολγοθάς της εξωσωματικής και η αληθινή ιστορία της Πέρσας Τζεφεράκου.

Αλλαγή Ιστότοπου
02 Μαΐου 2007

Όπως βλέπετε ο ιστότοπός μας έχει αλλάξει ριζικά. Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε λοιπόν στη νέα έκδοση του που ελπίζουμε να σας είναι πιο χρήσιμη και ενημερωτική.

Μείνετε συντονισμένοι για τις νέες εξελίξεις του www.magnamater.gr!

Άρθρα: Επιστημονικά Δεδομένα
02 Μαΐου 2007

Η ενότητα των άρθρων με επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή συνεχώς εμπλουτίζεται.

Τώρα μπορείτε να βρείτε άρθρα για την κατάψυξη ωαρίων, τις σύγχρονες μεθόδους ΙΥΑ όπως επίσης και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την πρόσφατη απόδειξη πως ο αριθμός ωαρίων που είναι ικανή να παράξει μια γυναίκα δεν είναι πεπερασμένος.
Δραστηριότητες του σωματείου
02 Μαΐου 2007
Ενημερωθείτε για προηγούμενες, τρέχουσες και μελλοντικές δραστηριότητες του σωματείου μας καθώς επίσης και για τις συνεντεύξεις μελών μας απο τα ΜΜΕ στην ενότητα "Δραστηριότητες & ΜΜΕ". Εκεί μπορείτε να παρακολουθήσετε επίσης ενημερωτικά video απο τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν άμεση σχέση με την ΙΥΑ.
Νομοθεσία
02 Μαΐου 2007

Μάθετε ακριβώς τι προβλέπει ο νόμος για όλες τις πτυχές της ΙΥΑ στην ενότητα "Νόμοι σχετικά με την ΙΥΑ". Έχουμε καταχωρήσει για δική σας ευκολία τους σχετικούς νόμους με ένα ευανάγνωστο και καθαρό τρόπο.