Ευχαριστώ Magna Mater

« προηγούμενη σελίδαεπόμενη σελίδα »
Παρακάτω θα βρείτε μερικές απο τις ευχαριστήριες επιστολές και κάρτες που κατά καιρούς λαμβάνουμε στο σωματείο μας.
03.10.2012

Υπάρχουν στιγμές που βρίσκεσαι σε αδιέξοδο στη ζωή σου και όλα γύρω σου είναι μαύρα. Έτσι, ένιωσα και εγώ μετά από δύο προσπάθειες εξωσωματικής οι οποίες δεν είχαν και αίσιο τέλος. Μεγάλο πρόβλημα το οικονομικό και απλά βάζεις στόχο και σκοπό της ζωής σου να δουλεύεις μόνο γι' αυτό... να δουλέψεις... να μαζέψεις χρήματα για να γίνεις ΜΆΝΑ. Οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια έρθει είναι καλοδεχούμενη είτε από την οικογένεια είτε από αλλού. Το γεγονός όμως ότι σε βοηθούνε από ένα σωματείο το οποίο γνωρίζει την αγωνία... μάλλον τις αγωνίες σου και τους φόβους σου γιατί απλά το περιτριγυρίζουν γυναίκες που έχουν την ίδια εμπειρία είναι δώρο Θεού... Ευχαριστώ για την οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη το σωματείο Magna Mater και την Κα Πέρσα Τζεφεράκου για το αληθινό της ενδιαφέρον και για τις παρεμβάσεις της σε ότι και όπου χρειάστηκε. Καλή συνέχεια στο τόσο σοβαρό σας έργο και ευχαριστώ πολύ.

ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.

Γαλατεία Σπανάκη, Ηράκλειο Κρήτης


Αγαπητή Κα Πέρσα,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την εκτίμησή μας προς το έργο που προσφέρετε. Προσωπικά, μας βοηθήσατε και παραπάνω από ότι σας ζητήσαμε, και έτσι μας διευκολύνατε να προσφέρουμε στα μωρά μας το καλύτερο. Αυτή τη στιγμή έχουμε στα χέρια μας δυο όμορφα υγιή κοριτσάκια. Με την ευκαιρία αυτή ευχόμαστε σε εσάς, στην οικογένειά σας και σε όλα τα μέλη του σωματείου υγεία και αγάπη.

Με εκτίμηση, Χρήστος Βιδάκης και Σωτηρία Λαμπαδάρη.


Ευχαριστούμε πολύ το Magna Mater και προσωπικά την κυρία Τζεφεράκου για την ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη που μας παρείχε. Εύχομαι καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και πολλάάάάάάά μωρά. Χωρίς εσάς δε θα μπορούσαν χιλιάδες ζευγάρια να δώσουν τον αγώνα τους για το αυτονόητο ένα μωρό στην αγκαλιά τους. Ο θεός να σας έχει καλά και πάντα να βοηθάτε τον κόσμο όπως βοηθήσατε τόσο πολύ και εμάς.

Οικογένεια Σκούφου Παράσχου και Αραμπατζή Αντωνίας.

Κυρία Πέρσα σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και αγάπη. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για όσα κάνατε για εμάς. Ήταν το ωραιότερο πράγμα που μπορούσατε να μας δώσετε αυτά τα Χριστούγεννα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γονείς τώρα χάρη σε εσάς και τον κύριο Πάντο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Σας αγαπάμε πολύ,

η οικογένεια Μανώλης και Καλοτίνα και φυσικά τα παιδιά ΜΑΣ Νίκη και Μαρία Χανδακάρη. Πολλά πολλά φιλιά!

Ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε μια χρονιά γεμάτη υγεία και οικογενειακή ευημερία. Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

Μπάμπης και Μαρία


Τα λόγια θα είναι λιγοστά σε ότι και να πούμε απλά όμως και ταπεινά εμείς ευχαριστούμε!!! Όταν υπάρχουν άνθρωποι με Α κεφαλαίο τότε μεγαλουργήματα μπορούν να καταφέρουν να φέρουν ζωή μες στη ζωή σε αυτούς που το ποθούνε να δίνουν χαρά σε άτομα που χρόνια προσπαθούνε... Γι' αυτό Κα Πέρσα μας πολύ ευχαριστούμε, θα είστε μες τις προσευχές μας στη σκέψη μας σε όλη τη ζωή μας!!!

Γιώργος-Χαρά-Χρυσοβαλάντης Σιώντα

13/05/2013

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το σωματείο Magna Mater και την Κα Πέρσα Τζεφεράκου προσωπικά για τη βοήθεια και την υποστήριξή. Σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία για κάθε σωστή καθοδήγηση από ανθρώπους που ξέρουν και έχουν ζήσει αυτές τις καταστάσεις. Νιώθω ότι το Magna Mater είναι μια μεγάλη αγκαλιά και προστασία για κάθε κοπέλα. Ευχαριστώ που όποτε και να το είχα ανάγκη με ακούσατε.

Ευχαριστώ,

Τόλια Ελένη

08/09/2013

Χάρηκα πολύ για τη συνεργασία μας και την τόσο καλή εξυπηρέτησή σας. Σας ευχαριστώ για όλα...

Καλή συνέχεια στο έργο σας,

Σπανάκη Γαλάτεια

Ένα μεγάλο ευχαριστώ που είστε πάντα δίπλα μου και δε με ξεχνάτε ποτέ.

Με πολύ αγάπη,

Χριστίνα Παπαθανασίου

Κυρία Πέρσα

Ευχαριστώ που κάνατε την Μαμά μας και τον Μπαμπά μας χαρούμενους

Παναγιώτα κ Κατερίνα


Είσαι ο άνθρωπος που με βοήθησες να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα

«Μια οικογένεια»

Με αγάπη και εκτίμηση

Μαρία Σπύρος

Προς το Διοικητικό Συμβούλιο
του Σωματείου «
MagnaMater»

Αγαπητά Μέλη,

Με αυτή την επιστολή, θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την συμμετοχή σας στην εκπλήρωση μιας προσπάθειάς μου εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ονομάζομαι Πασχαλίδου Αγγελική, είμαι 39 ετών και κατοικώ στην Αθήνα. Μετά από μια σειρά επισκέψεων σε γιατρούς και μετά από όλο τον κύκλο των απαιτούμενων εξετάσεων, διαπίστωσα ότι ο μοναδικός τρόπος απόκτησης παιδιού είναι η εξωσωματική. Στα πρώτα μου κιόλας βήματα αυτής της εξερεύνησης, βρέθηκε στο δρόμο μου το Σωματείο σας.

Μέσα από την ιστοσελίδα σας ενημερώθηκα για το τι ακριβώς σημαίνει εξωσωματική γονιμοποίηση, για τις εξελίξεις της επιστήμης που μπορεί να δώσει χαμόγελο σε όλες τις γυναίκες να γίνουμε μανούλες, όπως επίσης και για την οικονομική σας συμμετοχή σε προσπάθειες.

Ιδιαίτερα το τελευταίο σκέλος είναι πολύ σημαντικό, στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που ζούμε, παράλληλα φυσικά και στη ΠΕΝΙΧΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!!!

Με αυτή την συνεισφορά σας βοηθάτε να γίνεται η εξωσωματική γονιμοποίηση, προνόμιο όχι μόνο των πλουσίων αλλά και όλων των ασθενέστερων οικονομικά ζευγαριών......ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Σας ευχαριστώ και πάλι για την συνεισφορά σας, οικονομική και ηθική και ελπίζω να συνεχίσετε το ευεργετικό σας έργο.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην Πρόεδρο του Σωματείου κα Πέρσα Τζεφεράκου, η οποία με τον δυναμικό της χαρακτήρα, δίνει κουράγιο και ελπίδα σε όλες «εμάς» τις γυναίκες για την επίτευξη του στόχου μας.


Αθήνα, 20 Μαρτίου 2010

Με εκτίμηση

Πασχαλίδου Αγγελική

Πέρσα,

Σ'ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά και υποστήριξη σου στις προσπάθειές μας.

 Τζένη και Τίμος

Ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" στο σωματείο Magna Mater και ιδιαίτερα στην πρόεδρο κα Τζεφεράκου Πέρσα για την καθ'όλα εξαιρετική στήριξή της στην προσπάθειά μας!

Γεωργία - Κώστας

Κυρία Πέρσα

Σας  ευχαριστούμε  πολύ  που  με  την  βοήθεια  σας  ήρθαμε  στην  ζωή!

Οικογένεια

Τζ.Σ

17/11/08

Εγώ  και η  σύζυγος  μου  αισθανόμαστε  την  ανάγκη  να  ευχαριστήσουμε  το  σωματείο  magnamater και  ιδιαίτερα  την  κυρία Χατζέλη  Τζεφεράκου Πέρσα για  την ηθική  και  την ψυχολογική  υποστήριξη  που  επέδειξε  σε  μένα  και  το  σύζυγο  μου στις  δυσκολίες  που  αντιμετωπίζουμε  όσο  αφορά  την  εξέλιξη  της  οικογένειας  μας .Θέλουμε  να  πούμε  ένα  ευχαριστώ  στην  ανθρώπινη  Πέρσα  Τζεφεράκου  που  ήταν  συνέχεια  δίπλα  μας  δείχνοντας  μας  ότι  υπάρχει κάποιος  που  ενδιαφέρετε για  τις  ανάγκες  μας  και  τα προβλήματα μας.

Σε  ευχαριστούμε  για  την  ανθρωπιά  και  την  ευαισθησία  σου, συνέχισε  το  έργο  σου  γιατί θα υπάρχουν πάντα  άνθρωποι  που θα σε έχουν  ανάγκη.

Με  εκτίμηση

Οικ..  Σπύρου Β

ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ MAGNAMATER

Εγώ η Μανάκα Μαρία και ο σύζυγος μου Νικόλαος Μακάτος ευχαριστούμε την κυρία Τζεφεράκου και το Δ.Σ του σωματείου για την αμέριστη συμπαράσταση ηθική ψυχολογική οικονομική καθ όλη ν την διάρκεια στην προσπάθεια μας.
Να σας δίνει ο Θεός δύναμη να συνεχίσετε το σπουδαίο έργο σας

Με εκτίμηση

Μαρία Νίκος

 

Για  το  σωματείο  ελληνική  γονιμότητα  magnamater

 Μέσα  από  την  δύσκολη  προσπάθεια  που  κάνουμε  θα  θέλαμε   να  ευχαριστήσουμε  για  την  αμέριστη  συμπαράσταση  που  μας  πρόσφερε  στο  ηθικό και  οικονομικό μέρος  την  κυρία  Τζεφεράκου  Πέρσα  που  μέσα  από  το  σωματείο  βοηθάει και στηρίζει όσους  το  έχουν  ανάγκη.

Ευχόμαστε  να  έχει  υγεία  και  να  συνεχίσει  το  υπέροχο  έργο  της

 Γιώργος Αθηνά Τσαάκαδη

Θα ήθελα  να ευχαριστήσω  εσάς  και  το  Δ,Σ του  σωματείου γονιμότητας   Magnamater  για την  ψυχολογική  και  οικονομική  στήριξη.

Με  εκτίμηση

Β. ΚΑΤΕΡΊΝΑ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Ευχαριστούμε  το  σωματείο  γονιμότητας  Magnamater και  την πρόεδρο του   Τζεφεράκου Πέρσα  τόσο για την οικονομική και  ψυχολογική   υποστήριξη . Είναι  πολύ  σημαντικό  στούς  δύσκολους  καιρούς   πού  διανύουμε  με  τα  τόσα οικονομικά  προβλήματα.Να   υπάρχουν  άνθρωποι  σαν εσάς να βοηθάνε τ'οσα  ζευγάρια  να υλοποιήσουν  το  μεγαλύτερο  όνειρο  τους  να  γίνουν  γονείς............

Σας ευχαριστούμε  θερμά

Νικόλαος Μ.

Μαρία Μ.

Αγαπητό σωματείο Magnamater

Θα  θέλαμε  να σας ευχαριστήσουμε  από  τα  βάθη  της καρδιάς  μας για  ότι  μας  έχετε  προσφέρει.Όταν  ξεκινήσαμε  την  διαδικασία  τησ  εξωσωματικής νοιώθαμε   χαμένοι ψάχνοντας  στο Internet  βρήκαμε  εσας,αμέσως  πήραμε  τηλέφωνο και  μου  σταθήκατε όσο  κανένας  άλλος,με  κάνατε  να  αποδεχθώ  την  κατάσταση. Κυρία Τζεφεράκου  η κουβέντα που είχαμε με έκανε  πολύ  δυνατή.Με βοηθήσατε  ψυχολογικά και οικονομικά,γιατί και  τα δύο  παίζουν  μεγάλο  ρόλο  στον  αγώνα.Εύχομαι  μέσα  απο την  καρδιά μου  να  συνεχίσετε  το  έργο  σας  γιατί σας  έχουν  ανάγκη πάρα πολλά  ζευγάρια.Μόνο  εσείς μπορείτε  να μας  καταλάβετε  γιατί  έχετε  βιώσει  την  ίδια  την  κατάσταση.

Με εκτίμηση

Κατερίνα Ν

Κυρία Πέρσα

Ευχαριστώ που κάνατε την Μαμά μας και τον Μπαμπά μας χαρούμενους

Παναγιώτα κ Κατερίνα


Είσαι ο άνθρωπος που με βοήθησες να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα

«Μια οικογένεια»

Με αγάπη και εκτίμηση

Μαρία Σπύρος

Από  τα  βάθη  της  καρδιάς  μας  ευχαριστούμε  το  σωματείο γονιμότητας για  την  οικονομική  και  ηθική  βοήθεια  που  μας  προσέφεραν και συνεχίζουν  να  μας  προσφέρουν  στην  προσπάθεια  μας  να  αποκτήσουμε  ένα  παιδί. Ότι  πολυτιμότερο  υπάρχει  στον  κόσμο και  ολοκληρώνει  την  ευτυχία  δύο  ανθρώπων.

Τέτοιοι  Άνθρωποι κοσμούν  την  κοινωνία  μας   και τους  αξίζει  κάθε   έπαινος , ειλικρινά  τους  ευχόμαστε  να  συνεχίσουν  το  σπουδαίο  έργο  τους με  τον  ίδιο  ζήλο ,θέρμη  και  ανθρωπιά!!!!!!!!!!!!!!

Άπειρη  εκτίμηση

Ιωάννης  Τσαγιάνης

Ευχαριστώ   θερμά  το  σωματείο   γονιμότητας  Ελληνική Γονιμότητα  MAGNAMATER και  προσωπικά  την  κυρία  Τζεφεράκου  για  την  πολύτιμη  βοήθεια  τους   ψυχολογική  όσο και και  υλική στις  τρείς  προσπάθειες που  πραγματοποίησα

 

12-9-08

 

Παντελέρη Κλεανθή

Θα ήθελα να εκφράσω  τα  θερμά μου συγχαρητήρια   στο  σωματείο  σας ,για  τις  υπηρεσίες  που προσφέρετε  και  για το  πόσο  βοηθάτε  τις  γυναίκες  στον  αγώνα  της  εξωσωματικής. Το σωματείο  γονιμότητας   με  πρόεδρο  την  κυρία  Τζεφεράκου  Πέρσα  παρέχει   ψυχολογική  και  οικονομική  στήριξη σε  όποιο  ζευγάρι  το  ζητήσει . Η πλευρά της   εξωσωματικής  είναι ένα  κομμάτι  στο  οποίο το  ζευγάρι  εναποθέτει όλες  του  τις  ελπίδες  για  την απόκτηση  ενός παιδιού ,και νομίζω  ότι και με την βοήθεια  της  κυρίας Τζεφεράκου σύμφωνα με τη  εικοσαετή  εμπειρία της ψυχολογικά  θα φτάσει  στόχο του. Εν  κατακλείδι  θα  ήθελα  να  πω  πως  σε  αυτή  την  προσπάθεια  μου την  προσωπική, εμένα η  κυρία  Τζεφεράκου   ήτανε  βάλσαμο  στην   ψυχή  μου, ηθικά  και  οικονομικά.

 

Ευχαριστώ  θερμά  το σωματείο  και  την  κυρία  Τζεφεράκου  για  την   πολύτιμη  βοήθεια  της.

 

Θερμά  συγχαρητήρια

 

 

Χ  Εύη

Θα ήθελα να εκφράσω  τα  θερμά μου συγχαρητήρια   στο  σωματείο  σας ,για  τις  υπηρεσίες  που προσφέρετε  και  για το  πόσο  βοηθάτε  τις  γυναίκες  στον  αγώνα  της  εξωσωματικής. Το σωματείο  γονιμότητας   με  πρόεδρο  την  κυρία  Τζεφεράκου  Πέρσα  παρέχει   ψυχολογική  και  οικονομική  στήριξη σε  όποιο  ζευγάρι  το  ζητήσει . Η πλευρά της   εξωσωματικής  είναι ένα  κομμάτι  στο  οποίο το  ζευγάρι  εναποθέτει όλες  του  τις  ελπίδες  για  την απόκτηση  ενός παιδιού ,και νομίζω  ότι και με την βοήθεια  της  κυρίας Τζεφεράκου σύμφωνα με τη  εικοσαετή  εμπειρία της ψυχολογικά  θα φτάσει  στόχο του. Εν  κατακλείδι  θα  ήθελα  να  πω  πως  σε  αυτή  την  προσπάθεια  μου την  προσωπική, εμένα η  κυρία  Τζεφεράκου   ήτανε  βάλσαμο  στην   ψυχή  μου, ηθικά  και  οικονομικά.

 

Ευχαριστώ  θερμά  το σωματείο  και  την  κυρία  Τζεφεράκου  για  την   πολύτιμη  βοήθεια  της.

 

Θερμά  συγχαρητήρια

 

 

Χ  Εύη

Ευχαριστούμε  θερμα  το  σωματείο   γονιμότητας  και  την  Πρόεδρο  Πέρσα Τζεφεράκου   για  την   βοήθεια  και  οικονομική  στήριξη  που  μας  προσέφεραν   ώστε  το  μεγάλο  μας  όνειρο  να  γίνει  πραγματικότητα  να  αποκτήσουμε  ένα παιδι!!!

Χρήστος Δούρος

Αντωνία  Κανελοπούλου

Νοέμβριος 2008

Σοφία  Κ..

 

Ευχαριστούμε  πολύ  για την   πολύτιμη  βοήθεια  και  συμπαράσταση  σας

 

Με   εκτίμηση 

Ευχαριστούμε  θερμά το σωματείο γονιμότητας  magnamater και  ειδικά  την  κυρία Τζεφεράκου  κυρίως   για  την  ψυχολογική  και  οικονομική στήριξη που  μας έδωσε  ολο αυτό  το διάστημα στην  9η προσπάθεια μας.

 Σας  ευχόμαστε  να είστε  καλά  και  να βοηθάτε πάντα  έτσι ανθρώπινα  και  φιλικά  όλα  τα ζευγάρια που βρίσκονται  σε  αυτή   την  θέση.

 

Με φιλική  εκτίμηση

Ρ.   Βασίλειος

Τ    Κυριακή

 Οκτώβριος   2009 

Κυρία Πέρσα, αν και δεν σας ξέρω προσωπικά αλλά τηλεφωνικά μόνο, θέλω να σας ευχαριστήσω και εγώ και ο σύζυγός μου για την πολύτιμη βοήθειά σας και την ψυχολογική υποστήριξη που είχαμε από εσάς και το σωματείο σας.

Σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και να βοηθάτε τα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Βιβή - Γιάννης

 

 

Προς:  ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ   MAGNA MATER

 

                                                                              Θεσσαλονίκη  5  Ιανουαρίου

 

                                ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ    

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σωματείο < Magna Mater > για την οικονομική και ηθική βοήθεια και υποστήριξη που μου παρείχε, κατά την διάρκεια των προσπαθειών μου για την ευτυχή κατάληξη της διαδικασίας εξωσωματικής γονιμοποίησης.

 

                                                                                             Με  εκτίμηση: 

 

                                                                                             Δ.  Χρυσούλα            

                                                                                                   Αθήνα  21 / 11 / 2009

 

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σωματείο σας για την πολύτιμη βοήθειά του. Ιδιαιτέρως την κυρία Πέρσα Τζεφεράκου που δίχως να την γνωρίζω και να την έχω δει ποτέ στη ζωή μου με στήριξε ψυχολογικά ( και όχι μόνο ) σαν να ήταν η καλύτερη  φίλη μου.

         Οι φίλες μου με στηρίζουν στις προσπάθειές να αποκτήσω το δικό μου παιδί αλλά σίγουρα δεν μπορούν κατά βάθος να με νοιώσουν γιατί δεν έχουν έρθει στη θέση μου.

         Βρίσκομε στην 9η προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. Δεν ξέρω εάν θα έρθει το ποθητό αποτέλεσμα, το ελπίζω.

         Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι μαζί με τον σύζυγό μου μέσα από την καρδιά μου.

 

 

                                                                                               Με  εκτίμηση

                                                                                               Γ.  Αθανασία   

                                                                                    Αθήνα  6 / 2 / 2009           

 

Ευχαριστούμε θερμά το σωματείο Magna Mater και ιδιαίτερα την πρόεδρο κα Τζεφεράκου Πέρσα για την ηθική και οικονομική της υποστήριξη σ΄ αυτή μας την προσπάθεια. Ο Θεός να την έχει καλά.

 

                                                                                  Με εκτίμηση

                                                                             Αθανάσιος Σινάπης

                                                                          Χρυσαφία  Κλιματσάκη                                

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ  

Στο σωματείο γονιμότητας <Magna Mater> και προσωπικά στην <ψυχή>, πρόεδρο και ένσαρκο σύμβολο του σκοπού του κα Τζεφεράκου Πέρσα επιθυμώ να εκφράσω το πιο βαθύ και ειλικρινές ευχαριστώ μου για την συμβολή τους στην ψυχική και ηθική στήριξή μου όπως και κάθε γυναίκας που το χρειάζεται στην πραγματοποίηση του πιο μύχιου ονείρου της ύπαρξής μας, συνδεδεμένου με την ολοκλήρωση της φύσης μας και την δικαίωσή μας ως γυναικών και ανθρώπων μέσα από την απόκτηση παιδιών. Εκ μέρους όσων γυναικών το όνειρο αυτό μοιάζει με το << να πετάξει η έρημος αρτεσιανό, ν΄ανοίξουν τα κλειστά ουράνια και να περπατήσουνε τα δένδρα >> η υπογράφουσα ευγνωμονούσα υπόσχεται να στηρίξει με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις της το έργο ζωής και ανθρωπιάς του σωματείου.

Με ελπίδα και σεβασμό για την αποφασιστική συμβολή σας στην στήριξη του θεσμού της ελληνικής οικογένειας

 

Παναγιώτα  Τζανετοπούλου

Aθήνα  29 – 07 - 2009

Ευχαριστούμε θερμά το σωματείο γονιμότητας <Magna Mater> και ιδιαίτερα την κυρία Τζεφεράκου Πέρσα για την συναισθηματική, ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη στη δύσκολη περίοδο της ζωής μου.

 

Υ.Γ.  Είμαστε πολύ κοντά στο όνειρο μας….. και αυτό το οφείλουμε και σ΄εσάς.

 

                                                                         Με εκτίμηση

                                                                   ΑΡΤΕΜΗΣ – ΜΑΡΙΑ

  

 

                                                                       ΙΟΥΛΙΟΣ  2009

« προηγούμενη σελίδαεπόμενη σελίδα »
Παρακάτω θα βρείτε μερικές απο τις ευχαριστήριες επιστολές και κάρτες που κατά καιρούς λαμβάνουμε στο σωματείο μας.
a site by Grecian.net